Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se Českou Miss a blogerkou

14. ledna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát se můžete inspirovat českou kráskou.

Natálie Kotková (22) loni zažila pravděpodobně nejlepší rok svého života. Stala se Českou Miss World, zvítězila v anketě Blogerka roku a ve Washingtonu bojovala v celosvětové soutěži krásy Miss World. Během krátké chvíle se tak stala idolem i inspirací mnoha dívek i žen.

V módě se vyzná, a navíc ve všem vypadá perfektně, takže se nebojí experimentovat a nosit i módní výstřelky. Na zahájení nového ročníku České Miss sice vsadila na klasiku, ale alespoň si pohrála s kombinací elegantního a rockového oblečení. V metalických minišatech s lehce zvonovým rukávem vypadala naprosto perfektně. Přidání kožené bundičky chválíme, stejně jako kotníkové boty na podpatku i trendy choker náhrdelník.

Buďte jako Natálie Kotková

Blýskavé šaty jsou v zimní sezoně jedním z největších hitů. Rozhodně si alespoň jedny pořiďte. Nemusí být celé poseté barevnými flitry, stačí padnoucí šaty protkané třpytivou nití – podobné, jako oblékla Natálie. Můžete je kombinovat s klasickými lodičkami, kabátkem a psaníčkem nebo vyzkoušet trochu rockovější model v kombinaci s koženou bundičkou.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Šaty: F&F, 929 Kč, koženková bundička: Zoot.cz, 1129 Kč, kotníkové boty: Deichmann, 999 Kč a set tří náhrdelníků choker: H&M, 299 Kč

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!

Video se připravuje ...
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu • VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ