Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

5 nepovedených módních trendů, které by měly letos zmizet!

  • 2. ledna 2017 | 06:00

    Rok 2016 přinesl do módního světa mnoho nových trendů. Potěšil nás velký boom bomberů, které si oblíbily snad všechny ženy bez rozdílu věku a postavy. Nadchly nás praktické roláky, retro body a zvykly jsme si i na roztrhané džíny. Přišlo však i několik trendů, které se úplně nepovedly. Snad v novém roce v tichosti opět zmizí z módní scény!

  • Vytahaná trička

    Móda nám čím dál více dovoluje cítit se pohodlně. Na výsluní se drží tenisky, džíny, obyčejná trička, jednoduché bundičky, zkrátka kousky, díky kterým snadno sestavíte ležérní, maximálně pohodlný, ale zároveň stylový outfit. Má to ale své hranice! Vytahaná dlouhá trička, která se v loňském roce usadila v našich oblíbených obchodech, už jsou zkrátka přes čáru. I ta nejštíhlejší kráska v něm totiž vypadá jako ztrhaná žena při náročném úklidu. Doufáme, že odejdou stejně rychle, jako se objevila. 

    ...
    Autor: archiv firem
  • Roztrhané oblečení

    Na džíny s dírami už jsme si zvykly a myslím, že většina žen si je poměrně oblíbila. Když se vkusně zkombinují se zbytkem outfitu, vypadají super! Ovšem roztrhaná trička, mikiny nebo tepláky? To je módní trend, nad kterým nevěřícně kroutíme hlavami. Navíc pronikl nejen do dámského, ale i do pánského světa, kde si děrovaná trička oblíbili svalnatí milovníci posiloven. Tak snad se v roce 2017 módní trendy trochu uklidní a zase se vrátí do módy to, že máte tričko nebo mikinu bez děr.

    ...
    Autor: archiv firem
  • Sametové komplety

    Velký návrat sametu nás potěšil. Sametová trička, tílka, šaty i aplikace na doplňcích jsou elegantní, decentní a přitom nepřehlédnutelné. Co nás ale trochu děsí, jsou sametové komplety, které připomínají něco mezi kimonem a pyžamem. V tomhle do společnosti opravdu chodit nechceme!

    ...
    Autor: archiv firem

  • Široké zkrácené kalhoty

    Takzvané culottes kalhoty, tedy kalhoty se zkrácenou délkou a širokými nohavicemi, mají mnoho podob. Některé z nich jsou opravdu povedené. Lehce rozšířená nohavice a ideální délka, která příliš nezkracuje nohy, nás opravdu baví. Pak ale narazíme i na extrém, který nesluší opravdu nikomu, přesto jsou takových kalhot plné obchody. 

    ...
    Autor: archiv firem

  • Krátké topy

    Krátká trička odhalující bříško nejsou vůbec ošklivý trend, ale jeho cílová skupina je dost omezená. Pokud vám není šestnáct a zároveň nemáte břicho jako Miranda Kerr, můžete na krátký top rovnou zapomenout. Dá se sice nosit ke kalhotám nebo sukni s vysokým pasem, ale riziko vykouknutí bříška je stále velké. Doufáme, že se letos objeví i nějaký trend pro ženy různého věku i proporcí. 

    ...
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  trendy, nepovedené trendy, módní peklo
Diskuse ke článku
.