Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Na Štědrý den se inspirujte šaty Evy Longoria!

24. prosince 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se na Štědrý den červenými šaty herečky Evy Longoria.

Dnes je Štědrý den a k večerní slavnostní tabuli byste rozhodně měla zasednout ve společenském oblečení. Džíny, trička a svetry nechte dnes ve skříni a vytáhněte oblíbené šaty nebo sukni. Při vybírání modelu na večer se můžete inspirovat třeba i u slavných žen. Co třeba u krásné Evy Longoria?

Červené pouzdrové šaty, které má na sobě Eva, jsou pro dnešní večer, ale i pro mnoho jiných příležitostí jako stvořené. A ví to i Eva Longoria, která v nich vypadá božsky. Slušet však budou i světlým typům. Nebojte se ani toho, že červená je provokativní a nápadná barva. Když ji zkombinujete s doplňky v černé nebo nude barvě, je vhodná pro všechny příležitosti.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Slavnostní účes se naučila i naše redaktorka. Zkuste ho také! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Buďte jako Eva Longoria

Pokud se vám šaty líbí, ale pouzdrový střih není vhodný pro vaši postavu, vsaďte na ty, které vám třeba zakryjí bříško nebo zvýrazní pas. U rafinované červené barvy ale zůstaňte. Uvidíte, že si ji zamilujete a váš partner taky!
spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Zoot.cz, 2175 Kč, H&M, 799 Kč a Lindex, 1399 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!