Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Měkké dárky na poslední chvíli: Svetry, šály i ponožky mohou udělat radost!

19. prosince 2016 | 06:00

Nestihli jste nakoupit všechny dárky a propadáte panice? Nemusíte! I těsně před Štědrým dnem můžete svým blízkým pořídit krásný měkký dárek, ze kterého budou mít radost. 

Měkouši už dávno nepatří mezi nechtěné dárky. Oblíbily si je nejen ženy, ale i muži. Skvělým dárkem je například šála, u které nezáleží na velikosti – stačí se jen trefit dotyčnému do vkusu. Pokud je někdo vášnivý zimní sportovec, který každou sezonu brázdí sjezdovky, nikdy neuděláte chybu, když mu pořídíte nějaké funkční tričko, rukavice nebo třeba kvalitní lyžařské ponožky. A když už jsme u ponožek! Ty klasické už také dávno nejsou jen dalším dárkem pod stromečkem. Barevné, hravé a stylové ponožky udělají radost snad každému. A dokonce i mužům, kteří je s oblibou čím dál častěji nosí k obleku, aby ho trošku oživili. 

Mužům udělají radost i další měkké dárky. Vsaďte třeba na mikinu s postavou z jeho oblíbeného filmu nebo vtipný vánoční svetr. Stejně tak ho potěšíte i originálním tričkem s nápisem nebo obrázkem. Ženu zase potěší svetr, kožená bundička, šaty a samozřejmě, pokud si partner troufne, tak i boty. Jak vidíte, měkké dárky rozhodně neznamenají špatné dárky. Námi vybranými kousky uděláte svým blízkým zaručeně velkou radost! Inspirujte se.