Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Inspirace na večírek podle Heidi Klum

17. prosince 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se na večírek stylovou modelkou Heidi Klum. 

Heidi Klum (43) nemá vyhrazený módní styl. Můžete ji vidět v bohémských maxišatech, roztrhaných džínách, pohodlném overalu, ale i v sexy koktejlkách nebo velké večerní róbě. A jelikož se v módě vyzná a je rok od roku krásnější, vypadá skvěle úplně ve všem! Je to také kvůli tomu, že každý její model je originální, i když je často složený ze základních kousků, které má téměř každá z nás v šatníku.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Malé černé šaty 3krát jinak! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Tentokrát oblékla koženou sukni s rafinovaným rozparkem spolu s šedým rolákem, který ve spojení se sukní působí opravdu sexy. A co obout jiného než elegantní lodičky? V těch v zimě na ulici pravděpodobně zmrznete, ale na vánočním večírku jsou téměř nutností!

Buďte jako Heidi Klum

Heidi potvrdila, že jeden sexy kousek v outfitu rozhodně stačí. Kdyby k sukni oblékla top s výstřihem, nebyl by model tak sofistikovaný. Proto se rozhodně nebojte kombinovat zdánlivě nesourodé oblečení. K odvážnému vršku zase oblékněte klasické džíny. 

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Rolák: Zoot.cz, 389 Kč, sukně: Lindex, 899 Kč, kabát: H&M, 1299 Kč, sluneční brýle: Topshop.com, cca 1500 Kč a lodičky: Humanic, 1299 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!