Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Barevný zimní outfit podle české moderátorky

15. prosince 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zkuste v zimě zářit třeba jako Eva Decastelo v modrém kabátu.

Moderátorka Eva Decastelo (38) měla dříve trochu divoký styl oblékání, ale dnes už se našla. Vyzývavé výstřihy a krátké sukně vyměnila za praktické, ale stylové a šmrncovní kousky, za které se ve svém šatníku žádná žena nemusí stydět. A protože je Eva krásná žena, rozhodně se ani v zimě neschovává do černých kabátů, jak má mnoho žen ve zvyku. 

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybíráme kabát na zimu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Důkazem je tento model, ve kterém moderátorka vyrazila na otevření nového obchodu jednoho šperkařství. Základem byly slim džíny a pruhované tričko. Touto kombinací nikdy nic nezkazíte! Jednoduchý model rozzářila modrým vlněným kabátem a zlatými teniskami.

Buďte jako Eva Decastelo

Modrý kabát bude slušet především brunetkám. Blondýnky mohou sáhnout zase po červeném. V obou barvách budete v zimě v šedých ulicích nepřehlédnutelná. Když teploty klesnou, doplňte ho o stylovou maxišálu, která outfit ještě povýší.  

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Mango, 2299 Kč, džíny: Zoot.cz, 1239 Kč, pruhovaný top: Lindex, 599 Kč, kabelka: Deichmann, 699 Kč a tenisky: Humanic, 1799 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!