Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Sexy šaty a vysoké kozačky podle české modelky!

10. prosince 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! I mezi českými celebritami je spousta inspirace. Líbí se vám outfit Petry Faltýnové?

Modelka Petra Faltýnová (38) nosí ráda krátké šaty a sukně, ve kterých vyniknou její superštíhlé nohy. Od oblíbených modelů ji neodradí ani zima, a tak klidně se svým pejskem vyrazí do pražských ulic v černých minišatech.

Samozřejmě neoblékla žádné letní šaty, ale zimní s praktickým stojáčkem. K těm obula černé kozačky až nad kolena, díky kterým v odvážném oblečení venku nezmrzla. Černý model příjemně oživily světlý kabátek, ale i nápadné doplňky v podobě kabelky s kožíškem a náhrdelníku.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Jaké módní kousky právě teď najdete v obchodech? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Buďte jako Petra Faltýnová

Nemusíte celou zimu nosit jen kalhoty. Ve svetrových šatech, punčocháčích a kozačkách vám bude stejně teplo. Klidně můžete šaty prodloužit a kozačky snížit, pokud máte raději střídmější klasiku.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 1729 Kč, šaty: Lindex, 999 Kč, náhrdelník: Preciosa, 1245 Kč, kozačky: Humanic, 2699 Kč a kabelka: Obag, 3860 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!