Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Česká móda: Návrhářka tvoří modely pro každou ženu. A navíc miluje černou!

Video se připravuje ...
Česká móda: Návrhářka tvoří modely pro každou ženu! A miluje černou!
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
9. prosince 2016 | 06:00

Zdeňka Imreczeová se o módu zajímala už od mala. Nakonec to dopadlo tak, že svou vysněnou hudební školu vyměnila za oděvní. Dnes tvoří pod značkou Imreczeová sportovně-elegantní modely pro ženy, které mají rády minimalistickou módu.

Návrhářka Zdeňka Imreczeová nabízí ženám nadčasové minimalistické kousky, které rozhodně nejsou určeny jen na jednu sezonu. Tvoří totiž oděvy, které nepodléhají módním trendům. Oblíbenou barvou v jejích kolekcích je navíc černá, kterou miluje snad každá žena. Na své si samozřejmě přijdou i milovnice barev. V každé kolekci se objevují i různé odstíny modré, zelené nebo třeba růžové. 

Ve všech kolekcích také najdete variabilní oblečení, které můžete oblékat minimálně na dva způsoby. Například košilové šaty můžete nosit jako oversized, tedy v ležérním stylu, ale díky pásku si je můžete i vyštíhlit a proměnit v elegantní model.

V současné době jsou největší dominantou aktuální kolekce kabáty ze stoprocentní merino vlny. Jsou navíc dělané na míru, takže klientce vybraný kabát opravdu padne jako ulitý.

Zde sledujte všechny díly pořadu Česká móda!