Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se americkou módní ikonou!

8. prosince 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se zimním outfitem módní guru Olivie Palermo.

Blogerka, modelka a především módní ikona Olivia Palermo zkrátka nedělá chyby! A tak, ať už ji potkáte na týdnu módy, jen tak na ulici nebo na červeném koberci, vždy vypadá famózně. Nahlédnout do jejího šatníku je zkrátka potěšení.

Její styl je elegantní, neotřelý, svěží a nápaditý! Jednoduché modely dělá jedinečnými pomocí zajímavých kabátů, sak, kabelek nebo bot. A tak docílí toho, že její outfit nikdy není nuda! Tentokrát vyrazila do ulic v hřejivém černém roláku a klasických modrých džínách. Klasiku pak oživila chlupatým kabátkem ve velbloudím odstínu a kotníčkovými botami na podpatku.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Jaké módní kousky právě teď najdete v obchodech? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Buďte jako Olivia Palermo

Základem jejího stylu jsou většinou klíčové kousky, jako jsou jednobarevná trička, džíny, roláky nebo třeba padnoucí kalhoty. Takový základ pak okořeňte nějakým výrazným kouskem. Stačí, když to bude jen doplněk. Nemusíte hned ze začátku tlačit na pilu.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 2159 Kč, rolák: Lindex, 699 Kč, džíny: F&F, 669 Kč a boty: Humanic, 2999 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!