Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

20 dárků pro ženy: Víme, co koupit, když neznáte velikost oblečení či bot!

1. prosince 2023 | 06:00

Na nákup vánočních dárků máte ještě chvilku čas, ale ten předvánoční utíká tak nějak rychleji. A tak jsme pro vás připravily dvacet tipů na dárky pro maminku, kamarádku, přítelkyni, manželku nebo sestru, u kterých rozhodně nevadí, že nemáte toho druhého, jak se říká, v oku! Tady velikost nehraje hlavní roli!

Nelamte si hlavu s vymýšlením dárků, máme pro vás dvacet tipů, díky kterým uděláte radost každé ženě, kterou plánujete obdarovat. A pokud si netroufáte rovnou pořídit šaty, boty nebo nové spodní prádlo, rozhodně nevěšte hlavu. Pro takový dárek můžete vyrazit kdykoliv a vzít ženu s sebou, aby si ho v klidu vyzkoušela. Nebo pořiďte poukaz na nákup u oblíbené značky či na wellness pobyt! Tím rozhodně neurazíte, a navíc se tím Vánoce prodlouží až do doby, kdy si obdarovaná svůj dárek vybere.

Tip na video: Jak se obléknout ke stromečku?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

S těmito dárky neuděláte chybu. Inspirujte se!

Pokud chcete potěšit celou rodinu, máme pro vás super tip: Univerzální 4v1 zařízení od Samsungu, na kterém si můžete promítat seriály, pouštět muziku a hrát hry.

Přestože neznáte přesnou velikost, můžete pořídit pod stromeček něco módního! Doplňky jsou pro to jako dělané. Teď už jen stačí vědět, jestli ta, kterou plánujete obdarovat, dává přednost nadčasovým šátkům, praktickým rukavicím nebo třeba kabelce či peněžence. Nebo touží po nových hodinkách, náramku nebo náhrdelníku? Co vyberete, je už jen na vás!

Navíc se nemusíte držet jen oblečení či šperků. Většina žen ocení kvalitní kosmetiku. Pokud chcete být opravdu origiální, vsaďte na české značky, které používají 100% přírodní látky. Sázkou na jistotu je například značka JAGAIA.

Také nešlápnete vedle pokud zvolíte dobrou knihu, designové povlečení, kvalitní svíčku nebo různé doplňky pro zdraví a krásu.

Sháníte dárky pro ženy za výhodné ceny? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma!

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!

Autor: redakce, Martina Miláčková