Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl od A do Z: Jaké módní kousky právě teď najdete v obchodech?

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Jaké módní kousky právě teď najdete v obchodech?
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
5. prosince 2016 | 06:00

Vyrazit na nákupy může být občas pořádně náročné. Zvlášť když nevíte, do jakých obchodů vyrazit a co přesně si chcete pořídit. A proto jsem společně s kolegyní Markétou, která je milovnicí módy, vyrazila do Palladia a prozkoumala aktuální kolekce.

V každém obchodě jsme si obě vybraly dva pro nás nejvýraznější trendy aktuální sezony. Při naší první zastávce v Lindexu nechyběly samozřejmě bomber, rolák ani sametové šaty, které jsou teď v období vánočních večírků jedním z největších hitů. Dál jsme vyrazily šmejdit do C&A, kde si opět každá podle svého vkusu vybrala kousky, které jí nejvíce padly do oka. Byly to džínová košile, halenky s vázankou ve vintage stylu, ale také opět bomber, tentokrát vyteplený, který můžete nosit i v zimě.

Jako poslední jsme si vybraly další oblíbený obchod, a to Reserved. Tam jsem si zamilovala hřejivou maxišálu, samozřejmě kostkovanou a s třásněmi. A také jsem si rovnou koupila modrou oversized košili se stylovými nášivkami. Markéta si zase odnesla kožené rukavice ozdobené zlatým řetízkem. A abychom nezapomněly, nadchly nás zlaté pouzdrové šaty, ve kterých můžete usednout ke štědrovečerní tabuli nebo o pár dní později vyrazit na silvestrovskou párty.