Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Vyražte na večírek jako Petra Němcová

3. prosince 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Na vánoční večírek se můžete inspirovat outfitem modelky Petry Němcové.

Modelka Petra Němcová (37) je i před čtyřicítkou stále žádaná. V Miami byla čestným hostem na společenské akci Dior. Tentokrát nechala velkou večerní róbu doma a zvolila ležérní, ale vhodný a sexy outfit.

Petra vsadila na bílé zavinovací šaty s dlouhými rukávy, svůdným výstřihem a asymetrickým rozparkem. Něžný look doplnila stříbrnou kabelkou a sandálky. Romantický outfit však nebyl Petřiným cílem, a tak ho proměnila v ležérní rockový model pomocí kožené bundy a opasku. S podobným outfitem zabodujete i vy. Zkuste ho třeba obléknout na vánoční nebo silvestrovský večírek.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybíráme kabát na zimu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Buďte jako Petra Němcová

Bílé šaty jsou vůči postavě hodně nemilosrdné. Pokud se na ně necítíte, klidně je vyměňte za vaši oblíbenou barvu. Jen zapomeňte na černé, které splynou s bundičkou, a tak se z outfitu vytratí zajímavý kontrast.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Answear.cz, 2199 Kč, bunda: H&M, 899 Kč, pásek: Lindex, 449 Kč, boty: Zoot.cz, 1329 Kč a kabelka: Humanic, 799 Kč

Zde sledujte i další stylové outfity slavných žen!