Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

30 nejkrásnějších šatů na vánoční večírek: Malé černé, metalické i s krajkou!

30. listopadu 2016 | 06:00

Období vánočních večírků je tady! Ať už se chystáte na firemní nebo si uděláte vlastní s kamarádkami, pravidlo zní jasně: Buďte vidět! Žádné džíny, tenisky a mikiny. Na ty zapomeňte. Šaty jsou totiž jasná a jediná volba!

Pokud nemáte vánoční večírek na dané téma, vsaďte na šaty. Ovšem ne jen tak ledajaké. Na večírku musíte být vidět, a to v usedlých nebo obyčejných šatech pravděpodobně nebudete. Pořiďte si šaty s flitry, volánky, krajkou, výstřihem nebo rafinovanými průstřihy. Ale pozor, ať nevypadáte lacině. Když zkombinujete krátkou sukni, flitry a ještě výstřih, bude to příliš! Takže buď mini, nebo výstřih.

Pokud víte, že večírek bude noblesní, nebojte se přijít v šatech až na zem. Rozhodně však ne v takových, které jste nosila v létě na dovolené. Ne všechny dlouhé šaty jsou vhodné na společenské události. Stejně tak se můžete trochu odlišit v overalu, který v tomto případě nepatří mezi kalhoty, ale spíše mezi šaty. Je ale důležité, aby nebyl obyčejný nebo abyste k němu přidala nápadné doplňky a šperky. 

Video se připravuje ...
6 typů šatů, které musíte mít ve svém šatníku • VIDEO: Adam Balažovič

Když už jsme nakously téma šperků a doplňků, je třeba si ujasnit, jaké se na večírek hodí, a jaké už ne. Na velkou kabelku, ve které denně přenášíte spoustu "pokladů", rovnou zapomeňte. Stejně tak i na kozačky nebo jinou zimní obuv. Trefou do černého je sladěné psaníčko nebo malá kabelka přes rameno. Co se týče obuvi, vítězí lodičky, popřípadě sandálky na podpatku. Při výběru šperků se nemusíte příliš omezovat. Pokud zvolíte jednobarevné šaty, můžete k nim přidat set náhrdelníku, náušnic i náramku. K nápadným metalickým šatům postačí jen náušnice.

Vyberte si šaty na večírek v naší fotogalerii!