Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl od A do Z: Vybíráme zimní kabát! Jaké mají právě teď v obchodech?

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybíráme kabát na zimu!
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
28. listopadu 2016 | 06:00

Pořídit si na zimu padnoucí a hřejivý kabát, který zároveň koresponduje s aktuálními módními trendy, není vůbec nic jednoduchého. Naše kolegyně Markéta měla stejný problém a dlouho mrzla v tenké kožené bundičce, a tak jsem se rozhodla, že jí při výběru "toho pravého" pomůžu.

Vyrazily jsme společně do pražského Palladia a vybraly si čtyři obchody, ve kterých budeme pátrat po kabátu, který bude dokonale odpovídat Markétiným představám. Nakonec vyzkoušela osm různých kabátů a vybrala si jednoho vítěze.

V Lindexu jsem Markétě vybrala dva hodně kontrastní kabáty. Jednu černou prošívanou klasiku a pak mladistvý bílý kožíšek. V černém kabátu se Markéta necítila dobře. Jednak příliš nevyhledává černou barvu, jednak je podle jejích slov určen spíše pro starší ženy. Naopak v bílém kožíšku se cítila perfektně, ale ani on nebyl ten pravý.

V C&A jsem Markétu přemluvila do sportovnějších kousků a opět jsem se ji pokusila přesvědčit o kvalitách černé barvy. Bohužel neúspěšně. Obě parky se jí líbily, ale ani v jedné z nich si nedokázala představit celou zimu. Následovala návštěva Reserved a Orsay, kde jsem pro ni vybrala zavinovací kabát ve velbloudí barvě, pak křiklavě červený, kostkovaný a pak šedou klasiku v pánském střihu. Zajímá vás, který nakonec zvítězil? To se dozvíte ve videu!