Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Styl podle celebrit: Sarah Jessica Parker nosí tepláky a obyčejné triko!

24. listopadu 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se třeba módní ikonou Sarah Jessikou Parker (51).

Herečka Sarah Jessica Parker je i po padesátce stále považována za světovou módní ikonu. K tomu, abyste si osvojila její styl, nepotřebujete obrovskou šatnu plnou bot Manolo Blahnik a šatů z dílny Oscara de la Renta, stačí se jen naučit nosit jednoduché kousky, umět je mezi sebou nevšedně kombinovat a hlavně ukázat sebevědomí.

Možná vás to překvapí, ale i SJP miluje jednoduché kousky, které nevyjdou z módy. Samozřejmě je čas od času spojí s módními výstřelky nebo s opravdu drahým kouskem. V její skříni rozhodně nechybějí klasické džíny, pončo, jednobarevná trička nebo sportovní sáčko. Před pár dny vyrazila do města v ležérním outfitu složeném z pohodlných teplákových kalhot, černého trička a sportovního saka.

Buďte jako Sarah Jessica Parker

Pokud vás džíny občas nudí, vyměňte je za stylové teplákové kalhoty, ke kterým můžete klidně obout i lodičky. Je to možná trochu extravagantní, ale uvidíte, že si je zamilujete. S jednobarevným trikem, sakem, koženým křivákem nebo denimovou bundičkou vypadají perfektně!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Sako: Zoot.cz, 1129 Kč, kalhoty: TopShop, cca 900 Kč, tričko: Lindex, 449 Kč, kabelka: Humanic, 1999 Kč, sluneční brýle: H&M, 149 Kč a boty: Humanic, 899 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!

Video se připravuje ...
Carrie nachytá Pana Božského v restauraci s jinou... • VIDEO: youtube.com_kristave/BPŽ