Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: V kabátu můžete vyrazit i do společnosti!

19. listopadu 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jak se vám líbí outfit herečky Amandy Peet?

Americká herečka Amanda Peet (44) se vyhýbá extravagantním modelům a nijak zvlášť nenásleduje aktuální trendy. Má zkrátka svůj styl, ve kterém se cítí nejlépe. A přesto vždy vypadá skvěle a velmi zřídka udělá ve svém outfitu chybu.

Ani tentokrát, když vyrazila na premiéru nového filmu, neoblékla žádnou vyzývavou róbu. Šla svou cestou. Podle nás se jí to opravdu povedlo. Z praktického zimního kabátu totiž udělala součást ležérního outfitu na společenskou událost. Je to skvělé, tedy do té doby, než se v kabátu uvaříte.

Buďte jako Amanda Peet

Když nestojí na pozvánce přísný dress code, můžete do společnosti vyrazit klidně v džínách, které dodají outfitu šmrnc. Když k nim obléknete halenku, svetřík nebo elegantní top, obujete lodičky a přidáte nápadný šperk, mladistvý outfit je na světě.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Kabát: Zoot.cz, 3679 Kč, svetr: Lindex, 999 Kč, džíny: Esprit, 1699 Kč, náušnice: H&M, 179 Kč, kabelka: Takko, 349 Kč a lodičky: Answear.cz, 2690 Kč

Zde sledujte další trendy outfity slavných žen!