Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pořiďte si nové hodinky: V kurzu jsou stříbrné, zlaté i minimalistické

18. listopadu 2016 | 06:00

Hodinky ráda nosí většina z nás, a tak jsou skvělým dárkem, který nikdy neurazí. Pokud se chcete na Štědrý den radovat z nových hodinek, můžete svým blízkým ukázat následující tipy ve fotogalerii pro inspiraci. Nebo z nich vybrat dárek pro maminku, tchyni či třeba dceru.  

Dříve se hodinky považovaly spíše za praktický doplněk, ale dnes jsou plnohodnotným módním kouskem, který hravě doladí váš outfit, a dokonce i nahradí šperk. Vybrat si v nepřeberném množství značek, materiálů a stylů je ale pořádný oříšek. Než napíšete Ježíškovi – nebo lépe: utrousíte před partnerem – že byste potřebovala nové hodinky, promyslete si, jestli toužíte po univerzálních hodinkách, nebo speciálním kousku k výjimečným příležitostem. Tím se při výběru posunete o krok dopředu.

Pozitivní je, že se tentokrát při výběru hodinek nemusíte nechat omezovat aktuálními trendy, protože letos jsou v módě snad všechny typy, na které si vzpomenete. Samozřejmě kromě digitálek, ale ty snad v dnešní době žádná žena nenosí.

I když v obchodech seženete všechny typy hodinek, stále nejvýraznějším hitem jsou minimalistické hodinky s velkým kulatým ciferníkem a jednoduchým koženkovým nebo koženým páskem. Pokud jste ale spíše příznivkyní zlatých, stříbrných nebo třeba plastových hodinek, rozhodně s nimi nebudete out. Podle pásku si navíc můžete vybrat své největší favority. Záleží na tom, jestli preferujete látkové, kožené, plastové, dřevěné, kovové nebo třeba gumové. Tak co, víte které?

Vyberte si hodinky v naší fotogalerii!

Klíčová slova: hodinky, doplňky, móda, trendy
Diskuse ke článku
.
Související články