Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vévodkyně Kate se odvázala: Podívejte se na její rozparek!

Kate Middleton
4. listopadu 2016 | 14:42

Kate vyrazila na slavnostní premiéru britského filmu Kocour Bob a všichni zúčastnění z ní nemohli spustit oči. Jednak vyrazila bez svého manžela Williama, jednak oblékla pro ni nevšední šaty s vysokým rozparkem. Tipnete si, kolik stály?

Kate Middleton (34) je současnou módní ikonou a opět to potvrdila na červeném koberci. Pro tuto příležitost oblékla bílé šaty s vysokým rozparkem, a odhalila tak své štíhlé nohy až do půli stehen. Přestože šaty vypadaly opravdu luxusně, model značky Self Portrait vyjde v přepočtu na zhruba 10 tisíc korun. Ozdobila je broží v podobě vlčího máku, který je symbolem válečných veteránů. 11. listopadu je totiž oficiální Den válečných veteránů, který je věnován právě jejich památce.

Přestože vypadala jako princezna, bez Williama po boku působila smutně a osaměle. Rozveselilo ji až setkání s tvůrci filmu a hlavním hrdinou – zrzavým kocourem Bobem, který na ni čekal na červeném polštáři a se šálou kolem krku.

Na premiéře filmu nebyla Kate jen tak náhodou. Film byl totiž součástí festivalu zaměřeného na krátké snímky o lidech, kteří měli nebo mají problémy s alkoholem a drogami. Kate je patronkou charitativní skupiny Action On Addiction, která celý filmový festival zaštiťovala.

Kate Middleton
Autor: profimedia.cz

Video se připravuje ...
Vévodkyně Kate ukázala na premiéře filmu odvážný rozparek • VIDEO: youtube.com_24/7eyes/BPŽ