Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Reportáž z prvního dne Designbloku: Co všechno tu můžete vidět?

28. října 2016 | 06:00

Na Výstavišti v pražských Holešovicích dnes odstartovala oblíbená akce Designblok. Podívejte se, na co všechno se můžete těšit.

Designblok Prague Design and Fashion Week je největší přehlídka designu a módy v celé střední Evropě. Za 350 korun si můžete prohlédnout tvorbu přes 200 vystavovatelů nejen z Čech, ale i celé Evropy. Kromě toho, že se pokocháte, si samozřejmě všechny vystavené věci můžete přímo u prodejců zakoupit.

Kromě oblečení se tu vystavují samozřejmě i doplňky, jako jsou kabelky, boty, čepice a v neposlední řadě také šperky. Samozřejmě nechybí ani bytový design. Máte tak ideální příležitost potěšit nejen sebe, ale i své blízké. Originální tvorba je totiž jako dělaná pro dárek, třeba klidně pod stromeček.

Designblok 2016
Autor: archiv autorky

Kromě prodejců vás čeká také bohatý doprovodný program. V pátek večer to bude například přehlídka návrhářky Liběny Rochové. Pokud na Designblok zavítáte až na poslední chvíli, tedy v pondělí, rozhodně si od 18 hodin nenechte ujít charitativní přehlídku. K vidění budou například modely Denisy Nové nebo třeba Moniky Drápalové.

Video se připravuje ...
Designblok 2016 • VIDEO: Andrea Zelníčková