Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Oblečte se jako andílek Victoria´s Secret!

15. října 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co nosí na podzim slavné modelky?

Skandinávská modelka Elsa Hosk původně toužila po kariéře profesionální basketbalistky, ale nakonec zvítězil modeling, kde se jí hrnula jedna nabídka za druhou. A dobře udělala. Odstěhovala se z rodného Švédska do New Yorku a podepsala smlouvu se značkami Guess, Dior nebo třeba Dolce & Gabbana. Nejdůležitější ovšem je, že se stala jedním z andílků Victoria´s Secret.

 

A protože se Elsa pohybuje v módním průmyslu, je více než jasné, že aktuální trendy má v malíčku. Její outfity jsou bezchybné. Nepotrpí si na nápadné kousky, spíše dává přednost jednoduchosti. Perfektním příkladem zdánlivě obyčejného, ale maximálně efektního modelu je právě tento. Šedý svetřík v kombinaci s krémovým kabátkem a kalhotami s koženým efektem je naprosto skvělý!

Buďte jako Elsa Hosk

I když nemáte postavu jako andílek z Victoria´s Secret, tento outfit vám bude i tak slušet. Černé kalhoty zeštíhlí nohy, svetřík zahřeje a světlý kabát dodá modelu špetku elegance. Vysoké šněrovací boty budou jedním z největších hitů zimy. Jestli se vám líbí, pořiďte si je co nejdříve.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 2029 Kč, svetr: Next, 1250 Kč, kalhoty: TopShop, cca 900 Kč, sluneční brýle: Lindex, 199 Kč, kabelka: Humanic, 999 Kč a boty: Baťa, 2999 Kč

Zde sledujte další outfity slavných žen!