Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Jak nosit kozačky nad kolena? Jako Chrissy Teigen

6. října 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Inspiraci pro další podzimní outfit můžete načerpat od modelky Chrissy Teigen.

Třicetiletá modelka Chrissy Teigen má po porodu vytoužené dcery Luny – v dubnu –  opět postavu jako lusk. Křivky nechala vyniknout v upnutých svetrových šatech s rozparky  po stranách. Svetrové šaty během podzimních plískanic rozhodně užijete a zabijete dvě mouchy jednou ranou: budete v teple, ale udržíte si elegantní styl.

Doplnila je khaki kozačkami nad kolena s vysokým jehlovým podpatkem – žhavým hitem nastávajícího podzimu. Tento styl bot může vypadat rafinovaně sexy nebo prvoplánově a vyzývavě, záleží na tom, s jakým svrškem je zkombinujete. 

Buďte jako Chrissy Teigen

Pokud se necítíte na obepnuté krátké šaty, můžete zkusit zkombinovat kozačky nad kolena s maxisvetrem či rolákem. Outfit získá úplně jiný ráz, ale obdivné pohledy vás rozhodně také neminou. Kozačky nad kolena si můžete vybrat v jakémkoli provedení - kožené, semišové, s podpatkem i bez. Chrissy vynechala jakékoliv doplňky, do ruky si vzala jen psaníčko.

Oblečte se jako Chrissy Teigen
Autor: archiv firem

Šedé pletené šaty s rolákem: VILA Matchi, Zoot.cz, 1699 Kč, semišové černé kozačky: Vagabond Gigi, Zoot.cz, 4999 Kč, hnědé žíhané šaty s rozparky: Vero Moda Scotty, Zoot.cz, 1019 Kč, hnědé kozačky: Topshop.com, 3100 Kč, psaníčko: Gionni Lia, Zoot.cz, 1099 Kč 

Zde sledujte další outfity slavných žen! 

Autor: luh
Diskuse ke článku
.
Související články