Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Perfektní podzimní outfit podle Olivie Munn

1. října 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Inspiraci na jeden z podzimních outfitů můžete načerpat od herečky Olivie Munn.

Podzim se nezadržitelně blíží, a proto bychom si měly přerovnat šatník a maxisukně a vzdušné šaty v letních barvách složit na dno skříně. Co je pro nadcházející sezonu v kurzu, jsme vám přinesly už v tomto článku

Abyste nezůstaly u tmavých odstínů, barevnou inspiraci si můžete vzít od Olivie Munn (36), které se podařilo perfektně sladit dvě podzimní barvy: cihlově oranžovou a tmavě modrou. V kombinaci s jejími havraními vlasy tvoří efektní outfit a americká herečka a modelka vypadá nádherně.

Buďte jako Olivia Munn

Podzimní outfit Olivia poskládala ze tří kousků: zajímavé minisukně, halenky a lehkého kabátku. Vzdušná halenka je o odstín tmavší než minisukně a herečka ji zastrkala dovnitř. Kabátek sice vypadá, že je ze saténu a příliš nezahřeje, ale při bedlivějším zkoumání zjistíte, že má podšívku.

Sukni můžete zvolit takovou, v jaké se cítíte nejlépe, může být například áčková a nemusí končit nad koleny. Outfit doplňte zlatými doplňky a botami v tělové barvě a můžete vyrazit! Kde tyto kousky seženete?

 

Oblečte se jako Olivia Munn!
Autor: archiv firem, Profimedia.cz

Hedvábná halenka: H&M, 1799 Kč, halenka: Vero Moda, Zoot.cz, 729 Kč, krajkovaná sukně: Vero Moda, Zoot.cz, 729 Kč, béžové boty: Tamaris, Zoot.cz, 139 Kč, trenčkot: H&M, 1049 Kč, náramek: Vero Moda, Zoot.cz, 239 Kč 

Zde sledujte další outfity slavných žen!

Autor: luh