Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Ležérně jako Miranda Kerr

29. září 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Inspirujte se stylem Mirandy. Jak cestovat v pohodlí, ale zároveň stylově?

Miranda Kerr (33) působí v modelingové branži už od svých 13 let a snad nikdy jsme ji neviděli neupravenou nebo v outfitu, který by jí neslušel. Díky své vysportované postavě si může dovolit snad úplně vše – i přiléhavé koženkové kalhoty a crop top odhalující bříško.

Buďte jako Miranda Kerr

Přesně to si Miranda, která se nedávno zasnoubila s Evanem Spiegelem, oblékla na cestu letadlem. Sexy, ale pohodlný outfit, pokud si tedy nepořídíte pravé kožené kalhoty, doplnila volnou khaki košilí ve vojenském stylu, kterou měla jen přehozenou přes ramena.

Přestože na Mirandině postavě bychom těžko hledali gram přebytečného tuku, crop top si mohou dovolit i ženy s bříškem. Jde jen o to, zvolit k němu vhodný spodek, který bude sahat až do pasu a přebytečná kila skryje. Navíc počasí nám stále přeje, takže není nad čím váhat! Přijde-li vám tento bílý crop top příliš nudný, na trhu najdete spoustu crop topů s vtipnými nápisy, ale jak Miranda dokazuje, v jednoduchosti je krása!

Krk můžete ozdobit podobným minimalistickým kouskem, jaký má Miranda, a do ruky malou černou koženou kabelku. Miranda vlastní tu od Dior, ale kabelku podobného vzhledu seženete i v jiných obchodech. 

Inspirujte se outfitem Mirandy Kerr
Autor: archiv firem, Profimedia.cz

Tílko: H&M, 149 Kč, koženkové kalhoty: H&M, 799 Kč, dlouhá košile: H&M, 899 Kč, menší kabelka Gionni Sybil: Zoot.cz, 730 Kč, náhrdelník: H&M, 129 Kč 

Zde sledujte další outfity slavných žen!

Autor: luh