Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

20 podzimních outfitů podle XL blogerek: Inspirujte se!

30. září 2016 | 06:00

I když nemáte postavu jako z přehlídkových mol, rozhodně se na podzim nemusíte zahalit do temných barev a snažit se být nenápadná. Důkazem jsou populární zahraniční plus size blogerky, které si se svými špíčky hlavu nelámou a vypadají naprosto fantasticky. Inspirujte se a hlavně buďte sebevědomá jako ony!

Mnoho baculek se rádo halí do černého a především volného oblečení, o kterém si myslí, že v něm svá kila navíc zamaskují. Většinou ale oblečení ve tvaru pytle postavu spíše zhorší, než vylepší. Pokud to děláte i vy, je na čase změnit svůj šatník! A podzim je pro velkou změnu jako dělaný. Nebude totiž tak drastická. Podzimní kousky totiž nezáří pestrými barvami tolik jako ty letní. A tak stačí vyměnit černou za khaki, béžovou, vínovou, šedou nebo denim.

Nadčasových černých kousků se samozřejmě nadobro nezbavujte a noste je dál. Stačí, když je budete kombinovat s podzimními tóny. Když vpustíte do svého šatníku nové barvy, zkontrolujte také, jestli vám všechny původní věci dobře sedí. Když máte nějaké to kilo navíc, je nejdůležitější, aby vám oblečení nebylo ani těsné, ani příliš volné.

Odvažte se

Váš podzimní šatník se rozhodně nemusí scvrknout jen na džíny, rolák a bundu. Nebojte se trochu se odvázat. Pořiďte si bomber, cullotes kalhoty, šaty s květinami nebo třeba svetřík odhalující jedno rameno. Dejte šanci i kouskům, které byste dřív vůbec neoblékla. Stačí zkoušet a zkoušet! Uvidíte, že vás některé oblečení příjemně překvapí, a za chvilku si bez něj svůj oblíbený outfit nedovedete představit.

Inspiraci hledejte u XL blogerek v naší fotogalerii!