Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kožešina útočí: Zahřejte se, podzim je tu!

25. září 2016 | 06:00

Ať se nám to líbí nebo ne, podzim je oficiálně tady a rtuť teploměru klesá. Je tedy na čase pořídit si oblečení, které nás pořádně zahřeje. Co třeba vytáhnout kožíšek už teď a nečekat až na zimu?

Samozřejmě nemyslíme, abyste už v září chodila zabalená v huňatém kožichu! Stačí, když kožíšek – za nás samozřejmě ten umělý – bude zdobit svetřík, tenký kabátek nebo džínovou bundu. Kožešinová aplikace vypadá skvěle, a navíc vás krásně zahřeje u krku. Zkrátka se do svého oblíbeného kousku můžete tak nějak víc zachumlat a cítit se pohodlně.

Velkým hitem jsou stále kožešinové vesty, na které je přesně teď ideální počasí. Stačí obléknout džíny, tričko nebo rolák s dlouhým rukávem a chlupatou vestičku. Bude vám teplo a váš ležérní model bude zároveň maximálně trendy.

A pokud si v jakémkoliv oblečení s kožešinou připadáte jako chlupatá koule a necítíte se dobře, vsaďte na doplňky. Boty s kožešinkou můžete nosit i na podzim, nemusíte čekat na sněhovou vánici. A co je letos velkým hitem? Ozdobit si jednobarevnou kabelku chlupatým přívěskem, který jí dodá šťávu.

Vyberte si v naší fotogalerii!