Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Stylový podzimní model i pro boubelky

24. září 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Oblékněte podzimní stylový outfit jako slavná herečka.

Americká herečka Hilary Duff má neustále problémy s váhou. Jednou zhubne a objeví se na veřejnosti v krátkém topu a šortkách, jindy zase nabere a kilogramy navíc se snaží maskovat. V nošení rafinovaných kousků má tak velkou praxi.

Její podzimní model je nejen stylový, ale i velmi lichotivý pro ženy s kypřejšími tvary. Hilary oblékla černé slim džíny, které jí opticky zeštíhlují nohy, a jednoduché volnější tričko v nadčasové šedé barvě. Díky tomu, že spodní partie zúžila slimkami, mohla si dovolit obléknout oversized džínovou bundu, aniž by si spolu s ní oblékla i další kilogramy.

Buďte jako Hilary Duff

Pár kilo navíc hravě zamaskujete i nápadnými doplňky. Skvělou volbou je stylový klobouk, který upoutá pozornost. Stejně tak zafungují i podzimní boty na opravdu velmi nízkém podpatku. Nebojte se ani barevných šátků nebo výrazných náhrdelníků.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Tričko: H&M, 299 Kč, kalhoty: Zoot.cz, 1459 Kč, džínová bunda: TopShop, cca 1500 Kč, klobouk: Lindex, 599 Kč, boty: Deichmann, 749 Kč, kabelka: Humanic, 1199 Kč

Zde sledujte další outfity slavných žen!