Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Push-up kalhoty: Nový módní hit, který vám zdokonalí postavu!

21. září 2016 | 06:00

Pokud toužíte po vypracovaném zadečku, jakým se pyšní některé slavné krásky a ženy trávící veškerý volný čas ve fitku, je to teď jednodušší než kdy dříve. Na trhu se to právě jen hemží speciálně šitými kalhotami, které dodají vašemu pozadí sexy push-up efekt.

Push-up kalhoty se hodí pro každou ženu, která touží po pevném a vypouklém zadečku. Na tvaru postavy příliš nezáleží, speciálně šité džíny totiž podle výrobců sedí všem bez rozdílu. Díky silikonovým páskům okolo pasu a pod zadečkem se vaše pozadí výrazně zpevní a vyzdvihne. Kalhoty drží na těle celý den, aniž by padaly, jak se stává u těch klasických. Nemusíte se bát, že se v nich budete cítit jako ve svěrací kazajce. Push-up kalhoty jsou naopak velmi příjemné a pružné.

Při koupi push-up kalhot myslete na to, že vás musí opravdu obepínat, protože jedině tak bude výsledný efekt maximální. Takže časté spojení "pro jistotu větší" v tomto případě neexistuje!

Velmi oblíbené a především efektní jsou kalhoty značky Freddy, které pořídíte na internetu. Při takovém nákupu se pečlivě přeměřte a objednejte si kalhoty přesně podle tabulek, které jsou uvedeny na e-shopu. V případě kamenného obchodu pro push-up džíny můžete vyrazit do osvědčeného Levi´s, ale i do oblíbeného Lindexu. V dalších běžných obchodech s konfekcí pak často narazíte i na speciální push-up legíny, které sice nemají tak velký efekt jako džíny, ale zadeček vám také vylepší. Jen počítejte s tím, že pro širší stehna nejsou to pravé.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!