Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Z módního víkendu: Zuzana Kubíčková předvedla ruční techniky a vzácnou krajku!

Video se připravuje ...
Z módního víkendu: Zuzana Kubíčková předvedla svou oblíbenou zdobnost a krajku!
VIDEO: Adam Balažovič
10. září 2016 | 06:00

Na módní události Mercedes-Benz Prague Fashion Week nemohla chybět ani návrhářka Zuzana Kubíčková, která ve své nové kolekci předvedla mnoho krajkových modelů a propracovaných detailů. Pojďte se na její přehlídku podívat.

"S přehlídkou jsem moc spokojená. Stojí za tím spousta stresu, ale když to porovnám, tak vlastně tato sezóna oproti jiným probíhala ještě poměrně v klidu," řekla pár minut po skončení přehlídky autorka Zuzana Kubíčková. V aktuální kolekci bylo k vidění mnoho ručních technik jako třeba žabičkování nebo korálková výšivka, které byly velmi náročné na přípravu. Také práce s velmi jemnou a ušlechtilou hedvábnou krajkou byla velmi složitá. Takže přípravy byly zdlouhavé, ale výsledek stál opravdu za to.

Zbrusu nová kolekce byla určená především pro ženy, které se chtějí obléknout na nějakou speciální příležitost a vybočit z davu. Díky maximálně kvalitním materiálům a složitému zpracování se jedná opravdu o sváteční kousky. Některé šaty jsou vhodné pro mladou dívku, jiné zase pro dámu v letech. Inspirací Zuzce byl především návrat ke svým kořenům. Začínala totiž tvorbou velmi křehké a delikátní módy.