Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Inspirace pro babí léto podle Reese Witherspoon

10. září 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Inspirujte se třeba modelem herečky Reese Witherspoon, která oblékla skládanou sukni.

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít.

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-moda/415810/styl-podle-celebrit-bilou-noste-klidne-i-na-podzim.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

Herečka Reese Witherspoon nás zkrátka baví. Její dívčí outfity jsou vždy dokonale sladěné, hravé a především inspirativní. I když brzy léto oficiálně skončí, Reese se svých oblíbených sukní a šatů rozhodně nevzdává. V džínách ji rozhodně ještě dlouho neuvidíte.

Tentokrát sáhla po bordó plisované sukni v délce nad kolena, ve které krásně vynikly její super štíhlé nohy. Aby model nebyl příliš podzimní, spojila vínovou barvu s typicky letní pudrově růžovou. Na pobíhání po městě obula pohodlné balerínky se zvířecím vzorem. Pak už jen přidala praktickou kabelku a nápadné kočičí sluneční brýle a perfektní outfit je na světě.

Buďte jako Reese Witherspoon

Pokud se bojíte, že by vám plisovaná sukně opticky zvětšovala boky a přidávala kila navíc, vyměňte ji za hladkou sukni ve vaší oblíbené délce. Zkraje podzimu budou velkým hitem semišové. Balerínky můžete také vyměnit za vaši oblíbenou obuv. K podobnému outfitu vypadají skvěle i mokasíny nebo lodičky.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Svetr: Lindex, 699 Kč, sukně: Zoot.cz, 1762 Kč, sluneční brýle: TopShop, cca 600 Kč, tílko: H&M, 249 Kč, kabelka: Deichmann, 849 Kč a balerínky: Humanic, 849 Kč

Zde sledujte další outfity slavných žen!