Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

V pyžamu do města? Ano, je to pár let povoleno!

  • 4. září 2016 | 06:00

    Strávila byste v pohodlném pyžamu nebo lehké košilce nejraději celý den? Pak pro vás máme bezva zprávu. Pyžamová móda se stala hlavním trendem sezony. Nebojte se nevšedních kombinací. Košile vašeho přítele bude vypadat skvěle se skinny džínami a podpatky, jemné šaty s krajkou vyniknou s drsnou koženou bundou, a když si pod saténové tílko oblečete bavlněné tričko, budete stylovou hvězdou. Móda přeje kontrastům!

  • Negližé

    Hlavními modely, které podlehly pyžamovému trendu, jsou bezesporu saténové šaty a tílka. Základem jsou krajkové lemování, úzká ramínka, volná silueta a lesklý materiál. Nemusíte se držet jen pudrových odstínů, naopak se sexy rudou nebo odvážnou růžovou vám budou muži padat k nohám. Dejte si ale pozor, aby celek nepůsobil moc odhaleně a lacině. Proto si kupujte šaty v delší délce a nebojte se pod ně obléct i obyčejné tričko. Právě na první pohled absurdní kombinace vykouzlí neotřelý výsledek.

    Answear.cz
    Autor: archiv firem
  • Přítelova košile



    Košile nevyjdou nikdy z módy. Dají se nosit jak ležérně, tak business. V letošní sezoně se nosí ty o dvě čísla větší. Maxikošile, která vypadá jako vypůjčená z přítelovy skříně, poslouží i jako ležérní šaty. Nebo ji můžete hravě zauzlovat a zkombinovat s upnutými kalhotami. Mužný styl podtrhne vaši ženskost. Dalším trendem jsou košile připomínající vršek od pyžama – k těm oblečte jednoduché úzké kalhoty a šik outfit je na světě!
    H&M
    Autor: archiv firem
  • Pyžamové kalhoty



    Není nic pohodlnějšího než volné pyžamové kalhoty. Pokud si k nim obujete jehlové podpatky, budete ve volných nohavicích působit štíhle a trendy. Vyměňte okoukanou džínovou klasiku za něco nečekaného. Možná vás nový střih příjemně překvapí!
    Asos.com
    Autor: archiv firem
  • Něco přes ramena



    Konec léta může být chladný, proto s sebou mějte vždy něco přes sebe. K pyžamovým kouskům se skvěle hodí saka volného střihu nebo vzdušná kimona. Saténové šaty a tílka vyniknou i s koženou nebo džínovou bundou. Na podzim se budou nosit i bombery, proto si pořiďte nepřehlédnutelný kousek v metalických barvách.
    Mango
    Autor: archiv firem

Autor: Natálie Hrdá
Diskuse ke článku
.