Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Kožené šaty unosíte celoročně!

1. září 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Co takhle obohatit svůj šatník o sexy kožené šaty, jaké nosí herečka Jessica Alba?

Herečce Jessice Albě sluší úplně všechno, o tom není pochyb. V bordó kožených šatech je to však ještě o level lepší. Ve skříni je nemusí mít jen zahraniční celebrita, ale i vy. Unosíte je totiž celoročně. Skvěle budou vypadat na jaře s lodičkami a kloboukem, v létě se sandálky, na podzim s pletenou vestičkou a v zimě s kabátem a kozačkami.

Samozřejmě za ně nemusíte utratit majlant, šaty z koženky vypadají stejně skvěle a většinou je pořídíte za cenu do tisícovky. Nejčastěji v obchodech narazíte na černé, které se také nejsnadněji kombinují. Skvěle vypadají i vínové nebo třeba pudrově růžové či bílé. Ty ovšem nemilosrdně odhalí každý nedostatek.

Buďte jako Jessica Alba

Koženkové šaty můžete ladit do elegantního i sportovního stylu. K těm těsným vypadají nejlépe lodičky, k volnějším můžete klidně obout i tenisky. Střih si vybírejte podle toho, v čem se cítíte nejlépe.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Promod, šaty z pravé kůže, 2999 Kč, Zoot.cz, 612 Kč a Orsay, cca 899 Kč

Zde sledujte další outfity slavných žen!