Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Pořiďte si rafinované červené šaty jako Katka Kristelová

20. srpna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Máte už doma červené šaty, jaké nosí Katka Kristelová?

Moderátorka Katka Kristelová bývá často terčem kritiky kvůli svým outfitům. Tentokrát vsadila na jednoduchost a rafinovanost a vyplatilo se. V červených šatech předvedla perfektní postavu, na které poslední dobou opravdu tvrdě maká. Skvěle zvolila i lodičky v nude odstínu. Černé by v kombinaci s červenou působily příliš tvrdě a nápadně.

Musíme Katku pochválit i za perfektně upravené vlasy, střídmé líčení a rudou rtěnku, která je podle nás naprostým základem, i když oblékáte třeba jen džíny a tričko. Výhrady máme k luxusní kabelce. Mnohem lépe by vypadalo stylové psaníčko, které by také bylo o několik tisíc levnější.

Buďte jako Katka Kristelová

Pokud se vám červené šaty na tělo líbí, ale bojíte se, že nebudou lichotit vaší postavě, noste přes ně bundičku. Budou vypadat skvěle v kombinaci se stylovým bomberem, mladistvou džínovou bundičkou i nadčasovým křivákem.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Zoot.cz, 1389 Kč, Mohito, 1199 Kč, TopShop, cca 1000 Kč

Zde sledujte další outfity slavných žen!