Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Pohodlný letní outfit podle modelky Vignerové

13. srpna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A protože je po několika dnech konečně zase teplo, vystrčte nožky jako Aneta Vignerová.

Úspěšná česká modelka Aneta Vignerová má k módě pochopitelně velmi blízko. A i když je hlavním předmětem její práce, je to především její koníček. Sledovat módní trendy ji zkrátka baví a na jejích modelech to jde vidět. Na společenských akcích pravidelně patří mezi nejlépe oblékané hvězdy večera.

Modelka má ráda minimalismus a tmavé barvy, ale přesto se nebojí experimentovat a být výstřední. Ve volném čase má ráda klasiku v podobě džín a kraťasů, a tak se jejími modely mohou inspirovat i ženy, které nevymetají večírky ani honosné společenské akce.

Buďte jako Aneta Vignerová

Léto se konečně zase přihlásilo o slovo! Pokud dnes vyrážíte do města nebo na výlet, inspirujte se Anetiným letním outfitem. Bílé denimové šortky můžete vyměnit za klasické modré, pokud se v nich budete cítit lépe. Modrou košili zase využijete i ke slavnostnějším příležitostem. Pak už jen stačí stylová kabelka a pohodlné tenisky.

...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Košile: Lindex, 899 Kč, kraťasy: Zoot.cz, 549 Kč, kabelka: obag.cz, 2470 Kč, tenisky: Humanic, 1299 Kč a sluneční brýle: H&M, 249 Kč

Zde se inspirujte i dalšími outfity slavných žen!