Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Džínová bunda: Módní kousek, který zase musíte mít!

8. srpna 2016 | 06:00

Víte, co je právě teď absolutně nejoblíbenějším módním kouskem? Džínová bunda, a to ve všech podobách. Ještě ji nemáte? Poradíme vám, do kterých obchodů zajít!

Tento týden jsem vyrazila v džínech do práce, v dlouhých šatech na večeři a v pouzdrovkách na pracovní akci a pokaždé jsem sáhla po džínové bundičce. Když se rozhlédnete kolem sebe, zjistíte, že ženy si ji naprosto zamilovaly. Je to totiž praktický kousek, který zahřeje, udělá parádu a hodí se opravdu, ale opravdu ke všemu.

Dokonce jsem viděla i fotografie ze svatby, kdy nevěstě nevyšlo počasí a přes svatební šaty si přehodila světlou džínovou bundičku. Možná vás to překvapí, ale vypadalo to božsky!

Máte na výběr

Džínovou bundu podle svého gusta si může vybrat opravdu každý. V obchodech seženete zkrácené a projmuté, které ocení především milovnice romantického stylu. Na své si samozřejmě přijdou i ženy, které mají nejraději klasiku, ale i ty, které následují aktuální trendy. Oversized bundičku s hravými nášivkami nebo super novinku v podobě džínového kabátku seženete také.

Džínové bundičky si prohlédněte v naší fotogalerii!