Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: JLo zahodila podpatky a proměnila se v drsňačku!

6. srpna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Tentokrát nám vyrazila dech proměna zpěvačky JLo. Líbí se vám její ležérní model?

Jennifer Lopez známe především ve velkolepých róbách nebo sexy koktejlkách a na vysokých podpatcích. Tentokrát však žádnou velkou večerní nečekejte! Jennifer vyměnila hluboký výstřih a svůdné oblečky za roztrhané džíny, bílé tílko a farmářky. Jak jen to dělá, že i v takovém outfitu je nepřehlédnutelná a sexy?

Málokterá herečka, navíc před padesátkou, si může dovolit obléknout úplně všechno. Jennifer je typ, kterému sluší opravdu vše. My ji máme přece jen raději v šatech, ale na nákupy v Los Angeles je tento model rozhodně pohodlnější.

 

Buďte jako Jennifer Lopez

Jestli si i vy ráda odpočinete v pohodlném "pánském" oblečení, inspirujte se tímto modelem. JLo sice oblékla volné džíny s dírami a "bagančata", ale těsné bílé body vytvořilo prolnutí dámského a pánského šatníku. Místo oversized vršku můžete klidně obléknout sáčko nebo džínovou či koženou bundičku.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Parka: Zoot.cz, 995 Kč, boty: Tamaris, 1249 Kč, tílko: Lindex, 199 Kč, džíny: Zara, 899 Kč a brýle: TopShop, cca 500 Kč

Inspirujte se dalšími outfity slavných žen!