Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Plavky ve slevě: Kde nakoupíte nejlevněji?

1. srpna 2016 | 06:00

Prázdniny jsou sice teprve v půlce, ale zbrusu nové plavky už pořídíte ve výrazných slevách. Zmapovaly jsme pro vás klasické módní obchody i ty specializované a zjistily jsme, kde ulovíte ty nejhezčí plavky za skvělou cenu.

Sezonní slevy vrcholí! A to nejen ty na oblečení a doplňky, ale i ty na plavky. V oblíbených módních obchodech, jako jsou třeba Reserved, Lindex nebo Mango, teď seženete plavky opravdu za hubičku. Dvoudílné se prodávají zvlášť, a tak je můžete libovolně mixovat. Vršek a spodek už totiž dávno nemusí být stejně barevné, natož se stejným vzorem. Díky tomu se nemusíte bát, že ve výprodejích neseženete svou velikost, protože různých vršků a různých spodků je tam opravdu hodně.

Na své si přijdou i ženy, které dávají přednost jednodílným plavkám. Ty, které vám perfektně zamaskují nedostatky, stály například v Mangu ještě před pár dny přes dva tisíce. Dnes je pořídíte za tisícovku.

Pokud plavky raději nakupujete ve specializovaných obchodech, i tam si rozhodně přijdete na své. Většina prodejců si pro vás přichystala lákavé slevy ve výši až 50 %. Takže kvalitní plavky jsou právě teď mnohem dostupnější. A když se o ně budete správně starat, vydrží vám klidně i několik sezon.

Nejlepší plavky za nízké ceny najdete v naší fotogalerii!