Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Univerzální outfit, který sluší všem!

30. července 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Celý svět teď sleduje zpěvačku Taylor Swift, která je čerstvě zamilovaná, a tak se inspirujeme jejím stylem.

Zpěvačka Taylor Swift se vyšplhala až na úplné výsluní bez jediného skandálu, což se o jejích stejně starých kolegyních z branže většinou říct nedá. A protože si každý myslel, že je upjatá a neumí se odvázat, jsou všichni u vytržení z toho, jak přeskočila ze vztahu do vztahu. Randila totiž s DJ Calvinem Harrisem a ihned po rozchodu byla spatřena po boku sexy herce Toma Hiddlestona.

Nás však mnohem víc zajímá její bezchybný šatník, kterým se můžeme snadno inspirovat. Když v létě není počasí na vzdušné šaty, oblékněte stejně jako Taylor černé tříčtvrteční kalhoty a k nim klasickou volnější košili. V takové kombinaci můžete vyrazit v podstatě kamkoliv. Do práce, do školy, do města, ale i večer do baru. Stačí jen správně zvolit doplňky.

Buďte jako Taylor Swift

Pokud nemáte nohy do nebes jako Taylor, obujte ke zkráceným kalhotám raději boty na podpatku nebo klínu. Nevšední délka má tendenci zkracovat. A kdybyste se v nich ani se správnými botami necítila dobře, oblékněte klasickou délku a ohrňte je jen lehce nad kotníky. 2788730:gallery:true:true

Košile: Lindex, 899 Kč, kalhoty: Lindex, 629 Kč, lodičky: Humanic, 999 Kč, kabelka: Mango, 299 Kč a šátek: H&M, 199 Kč

Sledujte i další styly slavných žen a inspirujte se!