Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Letní model podle sexy Penélope Cruz

28. července 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Letní model, v jakém si vyrazila herečka Penélope Cruz, seženete v našich obchodech snadno. 

Španělská herečka Penélope Cruz je hvězdou nejen několika filmů, ale i reklamních kampaní. Před třemi lety byla například tváří nové kolekce Lindex, a to přestože sama přiznala, že nejraději nosí obyčejné džíny a jednobarevné tričko. Na červeném koberci ji samozřejmě vždy uvidíte v nádherných róbách, které nebývají nikdy prvoplánové. Svůj sex-appeal v nich "prodává" rafinovaně. 

Ve volném čase ji rozhodně nepotkáte jen v roztrhaných riflích. Důkazem je její romantický letní outfit, ve kterém si vyrazila do newyorských ulic. V květovaných šatech omládla minimálně o deset let. Souhlasíte?

Buďte jako Penélope Cruz

Květované šaty můžete nosit ve dvaceti, ale klidně i v padesáti. Stačí jen vašemu věku a postavě přizpůsobit střih šatů. Pamatujte, že drobná kvítka lichotí postavě, zatímco potisky velkých květin upoutávají pozornost na kritické partie. Boty na klínu ve spojení s letními šaty skvěle fungují. Chybu rozhodně neuděláte ani s plochými sandálky, ve kterých vám bude pravděpodobně pohodlněji, ale neprodlouží vám nohy. 

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Zoot.cz, 789 Kč, sluneční brýle: Lindex, 299 Kč, kabelka: Humanic, 1499 Kč, boty: Humanic, 699 Kč a náhrdelník: Lindex, 249 Kč

Sledujte i další inspiraci podle slavných žen!