Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slevy v obchodech vrcholí: Ulovte ty nejlepší kousky za pár kaček!

25. července 2016 | 06:00

Naposledy jsme pro vás mapovaly slevy před třemi týdny. Od té doby se toho hodně změnilo. Poradíme vám, kde právě teď nakoupíte oblečení úplně nejlevněji.

Na začátku července sice zdobil každý obchod velký červený nápis "slevy", ale ve finále to zas taková akční bomba nebyla. Markantně zlevněné byly totiž především kousky z loňské kolekce a ty aktuální měly cenu sníženou jen zhruba o 30 %.

Právě teď už je ve většině módních obchodů zlevněno téměř vše, a navíc se slevou až 70 %. V mladistvých obchodech House se dokonce odlišili od ostatních nevšedními slevami ve výši až 77 %. Některé obchody už "vyhrožují" nápisy "poslední šance" nebo "finální slevy", ale nebojte, ještě máte minimálně měsíc na to, ulovit superlevný kousek.

V oblíbených obchodech tak v současné době pořídíte všechny letní kousky, na které si jen vzpomenete. Nejlevnější letní šaty najdete v C&A, a to za 250 korun. Kdybyste sháněla elegantní šaty na promoci, svatbu nebo pracovní schůzku, zajděte do Reserved, kde krásné pouzdrovky pořídíte za 599 korun. Halenky, trička i tílka pořídíte v C&A, Lindexu, Reserved, Promodu nebo třeba Orsay za cenu kolem 200 korun.

Pokud ještě nemáte plavky na srpnovou dovolenou, měla byste vyrazit co nejdříve. V mnoha obchodech jsou totiž poměrně rozebrané, a tak nemusíte najít svou velikost. Stále hodně jich nabízejí v Lindexu, kde vás vršek vyjde na 190 korun a spodek na 170 korun. Můžete je mezi sebou libovolně mixovat, protože jsou laděné do podobných tónů.

Na ukázku atraktivních slev se podívejte do naší fotogalerie!