Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Katie Holmes v džínách a tričku s potiskem

21. července 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A že to vždy není jen o luxusních šatech, dokazuje herečka Katie Holmes. 

Herečka Katie Holmes si ráda vyrazí do společnosti v luxusních šatech, ale v osobním životě dává přednost pohodlí. Mnohem větší parádnice je pravděpodobně její dcera Suri, která už jako malá nosila rtěnku a podpatky. Katie to ale sluší i v obyčejných džínách a bavlněném tričku. Nebála se dokonce ani vtipného potisku, který dodal ležérnímu modelu mladistvý šmrnc. Málokdo by řekl, že je jí už 37 let.

Jediné, co nás trochu mrzí, jsou její vlasy svázané do drdolu. Katie totiž vždycky měla dokonalé vlasy, které jí nejedna herecká kolegyně záviděla. Ale chápeme, že na procházku po městě jsou svázané vlasy mnohem pohodlnější.

Buďte jako Katie Holmes

Herečka oblékla kousky, které by každá žena měla mít ve svém šatníku. Jsou to padnoucí džíny v oblíbeném střihu, jednoduché tričko, které může být i bez potisku, romantické sandálky a praktická crossbody kabelka přes rameno. Pokud všechny tyto "must have" kousky máte, můžete její outfit snadno napodobit.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: tričko: Zoot.cz, 309 Kč, džíny: F&F, 549 Kč, sluneční brýle: Lindex, 299 Kč, kabelka: Lindex, 599 Kč a sandálky: Humanic, 1699 Kč