Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Nadčasové černé šaty podle Heidi Klum

14. července 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Tentokrát jsme se nechaly inspirovat modelkou Heidi Klum, která má módu v malíčku.

Heidi Klum (43) je žena mnoha tváří. Můžete ji vidět v bohémských maxišatech, roztrhaných džínách, pohodlném overalu, ale i v sexy koktejlkách nebo velké večerní róbě. A jelikož se v módě vyzná a je rok od roku krásnější, vypadá skvěle úplně ve všem! Je to také kvůli tomu, že každý její model je originální, i když je složený ze základních kousků, které má téměř každá z nás v šatníku.

Tentokrát si Heidi vyšla do ulic v elegantním outfitu, ve kterém hrály hlavní roli černé pouzdrové šaty s odhalenými rameny. Ty bývalá topmodelka a porotkyně soutěže America´s Got Talent oživila kanárkově žlutou kabelkou. A protože jako správná dáma ví, že méně znamená více, obula sandálky na podpatku, které sladila s kruhovými náušnicemi, a o zbytek se postaraly její šarm a odzbrojující úsměv.

Buďte jako Heidi Klum

Černé šaty byste měla mít v šatníku i vy! Unosíte je totiž celoročně. I když je budete nosit k jehlovým podpatkům nebo teniskám, vždy musíte mít na sobě něco, co je rozzáří. Ať už to budou kabelka jako u Heidi, boty nebo třeba výrazné líčení.

Autor: profimedia.cz, archiv firem

Šaty: Zoot.cz, 929 Kč, sandálky: Baťa, 999 Kč, kabelka: Bree.cz, 5490 Kč, náušnice: TopShop, cca 200 Kč a lak na nehty: Dermacol, 76 Kč