Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Blýskněte se v šatech s flitry jako Zuzana Stivínová

9. července 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Můžete se třeba inspirovat krásnou Zuzanou Stivínovou.

Herečka Zuzana Stivínová, která žila několik let v Americe, byla jednou z největších ozdob Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Ten dnes sice končí, ale načerpat trochu inspirace můžeme i tak. Vybraly jsme blýskavé šaty poseté flitry, které herečka oblékla na promítání filmu Pustina.

Metalické kousky jsou teď na výsluní, a tak blýskavé šaty rozhodně unosíte. Do práce nebo na procházku po městě sice nejsou, ale na každém večírku, svatbě nebo večeři při svíčkách v nich budete okouzlující. Dejte si jen pozor na délku. Stříbrné a zlaté šaty jsou samy o sobě nápadné a provokativní, takže by měly sahat minimálně pět centimetrů nad kolena. V opačném případě se může stát, že váš model bude vypadat lacině.

Buďte jako Zuzana Stivínová

Usměvavá herečka obula k šatům klasické lodičky v tělovém odstínu a přes ramena přehodila béžový kabátek. Díky nenápadným barvám si mohla dovolit výrazné líčení, které je pro ni specifické. Pokud máte raději přirozený make-up a žádnou rtěnku, klidně se trochu odvažte v doplňcích. Rudé lodičky nebo blýskavé náušnice budou vypadat skvěle.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: TopShop, cca 1500 Kč, TopShop, cca 3000 Kč a Mohito, 399 Kč