Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Outfit na kolonádu podle Táni Pauhofové

7. července 2016 | 10:07

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás inspiroval právě probíhající karlovarský festival.

Slovenská herečka Táňa Pauhofová jde z role do role, a tak můžeme s přehledem říct, že v současnosti patří mezi nejúspěšnější slovenské herečky. Je jasné, že na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech nemohla chybět. Mezi premiérami filmů a společenskými večírky si udělala čas i na procházku po kolonádě. Během té si na chvilku odpočinula od vysokých podpatků a šatů a oblékla pohodlný, ale přesto velmi stylový a ležérně elegantní model.

Plátěné kalhoty s černou mikinou vypadají skvěle! Černou si Táňa může bez problémů dovolit i v létě, protože vytváří příjemný kontrast se zrzavými vlasy, které tak ještě více vyniknou. Součástí pohodlného outfitu byly samozřejmě i stylové tenisky. Herečka zvolila bílé plátěnky.

Buďte jako Táňa Pauhofová

Ať už jste ve Varech nebo kdekoliv jinde, podobný model určitě oceníte. Kabelka se dá vyměnit za kožený batůžek, který je teď absolutním hitem. Nezapomeňte ani sluneční brýle, u kterých letos platí, že musí být pořádně vidět!

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Mikina: TopShop, cca 1500 Kč, kalhoty: Roxy, Zoot.cz, 1589 Kč, kabelka: Lindex, 699 Kč, boty: Humanic, 599 Kč a brýle: Lindex, 299 Kč