Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slevy jsou tu! Kde pořídíte tričko za stovku a šaty za 500 korun?

1. července 2016 | 06:00

Léto sice teprve před pár dny začalo, ale letní slevy už jsou v plném proudu. Většina obchodů nabízí oblečení až o 70 % levněji, ve skutečnosti to tak ale není. Prozkoumaly jsme pro vás některé z nich. Co jsme objevily?

Aktuální letní kolekce za akční ceny? No to je snad sen! Myslela jsem si, když jsem vstoupila do obchodního centra. Můj letní šatník totiž tak trochu zeje prázdnotou a na nákupy prostě není čas. Hned v prvním módním obchodě jsem se však vrátila do reality. Většina letního oblečení ještě ve slevách není.

Za akční ceny nakoupíte oblečení z podzimních kolekcí, takže třeba koženkovou bundičku z C&A můžete mít za krásných pět set korun. Samozřejmě narazíte i na ryze letní kousky, ale většina z nich je z loňských kolekcí. Na ty nové v akčních cenách si budete muset ještě chvilku počkat.

Každopádně ulovit skvělý kousek je rozhodně možné. V obchodech Camaeiu, Promod, Orsay, Lindex nebo Reserved si určitě vyberete nějaký pěkný vršek, ať už tílko na špagetová ramínka, elegantní halenku, košili s dlouhým rukávem nebo jednobarevné pohodlné triko. Většinou se ceny těchto kousků pohybují od 200 do 400 korun. V Reserved dokonce pořídíte trička už za 99 korun a v C&A za 125 korun. Právě v C&A mě zaujal také "štendr" s plátěnými kalhotami různé délky za skvělých 350 korun. Vzdušné kalhoty se v letním šatníku rozhodně neztratí. Při lovení letních kousků můžete využít i speciální akce na spodní prádlo v Lindexu. Při nákupu tří kusů podprsenek nebo kalhotek platíte jen dva. 

Ve většině obchodů je polovina oblečení v akci a ta druhá za plnou cenu. A jak už u mě bývá zvykem, samozřejmě se mi nejvíce líbilo oblečení v té dražší části. Tyto kousky však poputují do zlevněné sekce až zhruba na přelomu července a srpna. Stejně jako plavky, které zatím najdete ve slevě jen málokde. Vyrazit na lov nových kousků se určitě vyplatí, ale ty největší slevy nás teprve čekají!

Před nákupy se inspirujte zlevněnými kousky v naší fotogalerii!