Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Ležérní letní outfit podle Jennifer Aniston

30. června 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co takhle inspirovat se letním stylem oblíbené herečky Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston je poslední dobou neustále v hledáčku fotografů, spekuluje se totiž, jestli ve svých čtyřiceti sedmi letech není těhotná. Nás však mnohem víc než trošku větší bříško, které je mimochodem na prahu padesátky poměrně běžné, zajímají její pohodové letní modely.

Na šaty ani sukně si moc nepotrpí. To jen v případě, že jde do společnosti. A i tak velmi často volí raději elegantní kalhotový kostým. Ve volném čase ji v létě nepotkáte téměř v ničem jiném než v kraťasech. Nejčastěji nosí džínové a plátěné. K nim už pak oblékne jen jednoduché tričko, nasadí sluneční brýle a klobouk a podle příležitosti se rozhodne, jestli obuje sandálky na klínu nebo bez něj. 

Buďte jako Jennifer Aniston

Pokud vás letní model krásné herečky zaujal, inspirujte se. Stačí jen oblékat takzvané basic kousky a kombinovat je libovolně mezi sebou. Nezapomeňte však na to, že i v pohodlném outfitu musí jeden kousek dominovat. Můžou to být kabelka, boty nebo právě slaměný klobouk a nápadný šperk – jako v případě Jennifer.

spoj
Autor: archiv firem

Tričko: Lindex, 299 Kč, kraťasy: Lindex, 499 Kč, boty: Deichmann, 699 Kč, klobouk: Zoot.cz, 469 Kč, pásek: Zoot.cz, 359 Kč a náhrdelník: Lindex, 249 Kč