Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Stylové hodinky: Podívejte se, které jsou teď v kurzu!

26. června 2016 | 06:00

Pořídila byste si ráda nové hodinky, ale v obrovském množství si zkrátka nedokážete vybrat? Připravily jsme pro vás ty, které jsou letos největším hitem! Nebojte se, rozhodně si ty pravé vyberete.

Hodinky jako šperk

Většina žen i mužů už nepovažuje hodinky za praktický kousek, ale za módní doplněk, který hravě nahradí jiné doplňky a šperky. Vybrat si ty pravé je ale pořádný oříšek. Nejdříve se rozhodněte, jestli chcete univerzální hodinky, které se hodí ke každému outfitu, nebo speciální kousek k výjimečným příležitostem.

Skagen, Klenoty Aurum, 4610 Kč
Autor: archiv firem

V obchodech pak můžete vybírat mezi různými hodinkami s látkovými, koženými, plastovými nebo kovovými pásky – podle toho, čemu dáváte přednost. Největším hitem současné doby jsou však minimalistické hodinky s velkým kulatým ciferníkem a jednoduchým koženým nebo koženkovým páskem. Dobrou zprávou je, že takové hodinky si můžete pořídit už za 1500 korun. Nejoblíbenější barevnou kombinací je hnědá nebo černá kůže se zlatým ciferníkem. Pokud máte raději stříbrnou, rozhodně také nešlápnete vedle.

Vedle minimalistických hodinek se stále drží na výsluní nápadné zdobené hodinky se skládaným kovovým páskem. Stříbrné, bílé a zlaté provedení letos válcuje růžové zlato, které je aktuálně velmi oblíbené i ve špercích.

A protože hodinky mají být vidět, těší se velké oblibě i originální dřevěné kousky. Ty sice nemůžete nosit pořád a ke všemu, ale zase máte jistotu, že si jich rozhodně každý všimne. Stejně jako gumových hodinek, které jsou především v létě velmi oblíbené. Nemusíte se o ně totiž vůbec bát, jsou prakticky nezničitelné. A seženete je ve všemožných barevných provedeních.

Před nákupem hodinek se inspirujte v naší fotogalerii: