Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pohodlné letní kalhoty: Hit, který musíte mít!

22. června 2016 | 06:00

Volné vzdušné kalhoty jsou jednoznačně letošní povinnou letní výbavou. Najdete je v každém obchodě s oblečením a díky nejrůznějším materiálům, barvám i potiskům si vyberete přesně to, co se vám líbí. Tak rychle pro ně!

Kalhoty se širšími nohavicemi jsou rozhodně jedním z módních symbolů letošního léta. Nepleťte si je však s cullotes (čti kujots), které jsou typické opravdu širokými nohavicemi a především midi délkou. Volné letní kalhoty jsou dlouhé a volné jen tak, aby vám v nich bylo i v těch nejteplejších letních měsících příjemně.

Proč jsou skvělé?

Lehce volné kalhoty sluší ženám se štíhlýma nohama, ale také boubelkám. To je hlavní důvod, proč jsou čím dál tím oblíbenější. Skvělé je také to, že je pořídíte ve všech možných provedeních. Můžete si pořídit jednobarevné, které unosíte v podstatě celoročně. Navíc je jednoduše zakomponujete jak do sportovního outfitu, tak i do prudce elegantního. Další možností jsou ryze letní kalhoty s potisky květin nebo bohémskými vzory. Takové si zamilujete na hudebním festivalu i venkovním grilování. Když to shrneme, můžete si je sbalit s sebou po celé léto – kamkoliv pojedete. Protože všude pro ně najdete uplatnění.

Třetí velkou výhodou je, že vám v nich během letního dne nebude horko, ale když se venkovní sezení protáhne, pomůžou vám také během chladnějších letních večerů.

Tak co? Přesvědčily jsme vás? Pokud ano, inspirujte se před nákupy v naší fotogalerii!