Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

20 letních modelů podle XL blogerek: Nebojte se květů ani pudrových barev!

19. června 2016 | 06:00

I když nemáte postavu zrovna jako modelka, rozhodně se v létě nemusíte vzdávat romantických sukní, pudrových barev nebo krátkých šatů. Důkazem jsou populární zahraniční plus size blogerky, které si se svými špíčky hlavu nelámou a vypadají naprosto fantasticky. Inspirujte se a hlavně buďte sebevědomá jako ony!

Mnoho baculek se bojí se v létě odvázat, a tak se i v těch největších vedrech trápí v černém oblečení a snaží se, aby si jich okolí příliš nevšímalo. Pokud to děláte i vy, je na čase s tím skoncovat! Přestaňte se snažit být neviditelná a odvažte se. Letní šatník by měl být plný světlých barev, především bílé a pudrových romantických odstínů. Nesmí chybět ani džínovina, která v kombinaci právě s těmito barvami vypadá naprosto skvěle.

Nebojte se ani klasických letních šatů s potisky, áčkových sukní nebo overalů. Stačí mít trpělivost a trochu odvahy. Při nákupech totiž nesmíte počítat s tím, že vám padnou šaty i overal v prvním obchodě. Dost možná svůj overal snů nikdy nenajdete (nic si z toho nedělejte, já ho také ještě neobjevila), ale když budete zkoušet a zkoušet, objevíte spoustu zajímavých kousků, které se možná stanou těmi nejoblíbenějšími z celého šatníku.

Pamatujte na to, že základem je dokonale padnoucí oblečení. Nesmí vám být ani příliš těsné, ani na vás plandat. Když vám sedne, stačí se už jen narovnat, bradu vzhůru a užít si léto ve zbrusu novém oblečení.

Inspiraci najdete v naší fotogalerii!