Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Královna módy Emma Watson vsadila na krajku

16. června 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Oblékněte krajkové šaty jako Emma Watson a vyrazte do ulic.

Herečka Emma Watson už dávno není jen roztomilá představitelka snaživé čarodějky Hermiony. Dnes je považována za jednu z nejlépe oblékaných celebrit vůbec. Jako jedna z prvních začala nosit kalhoty společně se šaty nebo sukní, a to nejenom v osobním životě, ale i na červeném koberci. Její povedené módní kreace miluje celý svět.

Mladá herečka v módě ráda experimentuje, ale nikdy nešlápne vedle. Ze všeho nejraději kombinuje zdánlivě nespojitelné kousky. A ani tentokrát tomu nebylo jinak. K romantickým krajkovým šatům totiž místo lodiček nebo elegantních sandálků obula vínové mokasíny s vyšší podrážkou. A výsledek? Zase to vypadá skvěle! Šaty pak už jen ozdobila tenkým páskem, který jí vytvaroval siluetu, a jednoduchý, ale zároveň maximálně efektní model je na světě.

Buďte jako Emma Watson

Při výběru krajkových šatů dejte pozor, abyste sáhla po střihu, který vám lichotí. Emma, která má spíše chlapeckou postavu, vsadila na šaty áčkového střihu, které jí opticky dotvarují ženské křivky. Ty jako bonus podtrhne i přidaný tenký opasek. Takže zkoušejte a pamatujte, že nejdůležitější je, abyste se cítila dobře!

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Zoot.cz, 849 Kč, polobotky: Humanic, 599 Kč, pásek: Lindex, 599 Kč a prstýnky: Klenoty Aurum, 1420 Kč