Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Jak nosit kostkovanou pouzdrovou sukni?

9. června 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát jsme zabrousily do českých vod a inspirovaly se exotickou kráskou Monikou Leovou.

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme!

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-letni-trendy/398311/styl-podle-celebrit-i-celebrity-nosi-obycejne-dziny.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

Zprávařka Monika Leová vyrazila do společnosti, a jelikož je venku letní počasí, ukázala štíhlé nohy v kostkované sukni. Pokud máte i vy ráda klasické pouzdrovky, pořiďte si na léto také jednu s potiskem. Kostkované sukně, které připomínají školní uniformy, jsou hravé, mladistvé a stylové. Pokud však kostky nejsou váš favorit, můžete si pořídit pouzdrovku v pruhované, květované nebo třeba i puntíkaté variantě.

K vzorované sukni skvěle sednou jednobarevná vzdušná halenka a samozřejmě lodičky nebo alespoň boty na klínku. Sportovnější variantou může být spojení s basic jednobarevným tričkem a plátěnými teniskami.

Buďte jako Monika Leová

Exotická moderátorka zvolila top, který zepředu vypadal poněkud obyčejně, ale vzadu svůdně odhaloval záda. Pokud si i vy troufnete na takovou halenku, nezapomeňte, že se pod ni nenosí podprsenka. Záda musí být opravdu holá, aby byl efekt maximálně rafinovaný.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Halenka: Lindex, 899 Kč, sukně: Zoot.cz, 789 Kč, lodičky: Deichmann, 1199 Kč, psaníčko: Humanic, 1199 Kč a visací náušnice: Lindex, 199 Kč